Loading...


Weltevree Nieuws

altijd op de hoogte!


Schrijf je in op onze nieuwsbrief


anti-spam


Salone del Mobile

Salone del Mobile
Weltevree presenteert: Explore your surroundings

Weltevree is een bevlogen productlabel met een missie; we willen jou inspireren om op een andere manier naar je omgeving te kijken. Waarom? De eisen die we aan ons leven stellen, veranderen. Zo ook onze behoeftes. Waar komt ons voedsel vandaan en hoe komen we aan onze brandstoffen? Hoe kunnen we op dit vlak onafhankelijker worden?

Spelend met deze vrije denkbeelden en inspelend op de verlangens van deze tijd, zijn we de afgelopen maanden op zoek gegaan naar ontwerpers en producten die bij dit gedachtegoed aansluiten. Het resultaat is iets waar we trots op zijn; een ongekende aanvulling op onze huidige collectie.

Salone del Mobile
Tijdens de Salone del Mobile, van 14 tot 19 april in Milaan, Italië, zullen we onze nieuwe producten lanceren. Tickets naar Milaan al geboekt? Kom langs aan de Via Voghera in Zona Tortona. Onze locatie is met haar binnentuin een prettige plek voor een hapje en een drankje, verzorgd door Dynamic Food.

Nieuwsgierig? Houd facebook.com/weltevree in de gaten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en alvast op te warmen voor een bezoek aan ons op de Salone del Mobile in Milaan 2015.

Waar kun je ons bezoeken:
Via Voghera 8
20144 Milaan
Openingstijden: 14 tot en met 19 April,
dagelijks van 10-21u.
Iedereen is van harte welkom!
Salone del Mobile