Weltevree Nieuws

altijd op de hoogte!


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

anti-spam  

Forest Factory

Forest Factory

We adopteren de bos


Tijdens de Strawberry Earth Fair (9 -10 Oktober 2015) presenteren we onze nieuwe samenwerking met Arco, als resultaat van de Strawberry Earth Academy.

The Strawberry Earth Academy is een international academie voor de mode en design industrie. Het doel van deze eerste Nederlandse 'groene academie' is het bewerkstelligen van een toekomst waarin de manier van ontwerpen, produceren en consumeren in evenwicht is met onze leefomgeving.
Forest Factory

Het bos als keten

De samenwerking heeft als uitgangpunt een voor onze zeer bekende grondstof: hout, bomen en daarmee bos als keten.

Ons doel is op een eigen manier invulling te geven aan verduurzaming, door als bedrijf de stap te zetten ‘van product naar systeem’ (circulair denken).
Met nieuwe ideeën waarde toe te voegen in de hele keten van boompje planten tot houten eindproduct en op deze manier kunnen we (re)creëren, beheren en produceren met een ecologische plus.
Forest Factory

We doen het samen

Dit doen we niet alleen. Deze circulaire en verduurzamingslag maken doen we met de hele keten. ARCO en Weltevree werken samen met krachtige partners uit de maakindustrie, creatieve industrie, wetenschap & educatie, recreatie en bosbeheer.

We adopteren een bos!
Forest Factory

Forest Factory Festival

We willen meer uit het bos halen!
Een volledig circulair productie bos. Een Forest Factory!
In de Forest Factory bereiken wij een hele brede (lokale) doelgroep, door het bos samen te vieren in de vorm van het Forest Factory Festival, waarin wij zelf, onze medewerkers, professionals en consumenten activeren door mee te doen!

Loading...