Weltevree Nieuws

altijd op de hoogte!


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

anti-spam  

NEW: patioset

NEW: patioset

New: patioset ontworpen door Bertjan Pot voor Weltevree


De Patioset, vormgegeven door Nederlandse ontwerper Bertjan Pot, is een bijzondere functionele invulling van iedere (buiten)ruimte. Het meubilair, gemaakt van Accoya® hout is duurzaam, onderhoudsvriendelijk, hoogstaand in vormgeving en heeft een luxe uitstraling.

De eigen behoefte aan een (tuin)bank die comfortabel zit, privacy biedt en er goed uitziet, een combinatie die doorgaans lastig te vinden is, inspireerde Bertjan Pot tot het ontwerp van de Patioset. “De manier hoe een product aanvoelt is minstens net zo belangrijk als hoe het eruit ziet.”
De connectie tussen Weltevree en de ontwerper zit in de gedeelde gedachte over wat een goed ontwerp in zich moet hebben; comfort, en met weinig middelen. “Een ontwerp moet blijven staan als je er meerdere naast of bij elkaar plaatst, maar ook op zichzelf overeind blijven.” Over het ontwerp proces vertelt hij: “Op een gegeven moment weet je dit is raak, het komt niet dichterbij dan dit. Toen ben ik met het prototype in de auto gestapt en naar Weltevree gereden.” En zo is daar precies twaalf maanden later de 5-delige Patioset. Verkrijgbaar in Naked (onbehandeld), Indigo, Green en Yellow; een kleuren pallet toepasbaar in zowel een natuurlijke als een stedelijke omgeving, binnen én buiten.

Loading...