Loading...
bhL1090765


It’s a luxury to choose the basics.

Ontwerpers

Floris Schoonderbeek

Het op een nieuwe manier beleven en gebruiken van je dagelijkse omgeving leidde in 2002 tot misschien wel zijn bekendste ontwerp: de Dutchtub - een mobiel houtgestookt buitenbad dat is opgenomen in de Weltevree collectie. Het kunstproject ‘Shall we dance?’ in Doetinchem - een 38 meter hoge getransformeerde elektriciteitsmast - is een uitgesproken voorbeeld van hoe Schoonderbeek zijn omgeving bekijkt en deze visie breed toegankelijk maakt.

Website Floris Schoonderbeek
Ontwerpers
Ontwerpers

Dick van Hoff

Een veelzijdig productontwerper met een sterk gevoel voor materiaal en vorm en een uitgesproken liefde voor industriële en ambachtelijke technieken. Met ‘industrieel maatwerk’ zoekt hij vanuit de werkplaats naar bewuste en eerlijke vormen. Een aanpak die resulteert in heldere en leesbare gebruiksvoorwerpen. Zijn ontwerpen zijn inmiddels opgenomen in de collecties van musea als Boijmans van Beuningen en producenten als Koninklijke Tichelaar Makkum.

Website Dick van Hoff
Ontwerpers
Ontwerpers

Rogier Martens

Een ruimtelijk ontwerper met een voorliefde voor de openbare ruimte. Hij wil zich bij zijn producten niet beperken tot één doelgroep, maar richt zich op alle gebruikers van het publieke domein. Hij heeft een voorkeur voor - vaak mobiele - gebruiksvoorwerpen met een duidelijke identiteit en zoekt in zijn ontwerpen actief de interactie met de gebruiker.

Website Rogier Martens
Ontwerpers
Ontwerpers

Thor ter Kulve

We zijn trots om onze nieuwe ontwerper Thor ter Kulve te introduceren.Thor heeft een verzameling van producten ontworpen die onze openbare ruimte hervormt en herdefinieert. Door het gebruik van bekende producten wil hij laten zien wat mogelijk is met wat al bestaat . Bijvoorbeeld de 'pop-up Swing', deze kan gemakkelijk worden bevestigd aan een paal of boom dat stevig verankerd is in de grond.
De constructie bestaat uit stalen frame en een paar zware riemen.

Website Thor ter Kulve
Ontwerpers