bhL1090765

Samenwerkingen


We willen duurzame producten leveren die een leven lang meegaan, en
werken daarom graag samen met experts. Een samenwerking met een bedrijf ontstaat vanuit technische kennis of een meer inhoudelijke overeenkomst in visie en werkwijze. De relatie met Koninklijke Tichelaar Makkum bijvoorbeeld ontstond vanuit een gedeelde liefde voor ambachtelijk keramiek en nieuwe toepassingen van dit materiaal. Deze langlopende samenwerking met het oudste bedrijf van Nederland resulteerde in de Tilestove big en small.

Staatsbosbeheer

Buitenleven vakantiewoningen zijn voormalige boswachterswoningen van Staatsbosbeheer, die je kunt huren voor een vakantie of een weekendje weg: een ruim en comfortabel huis midden in het bos. 

Je kunt een Buitenleven vakantiehuis boeken voor een Weltevree experience: de huizen Specht, 't Shot en' t Blauwe Bos zijn allemaal uitgerust met een Dutchtub Original en Hoens huusje heeft een Dutchtub Loveseat. Make yourself at home... 

Ook kun je bij diverse vakantiewoningen nu genieten van de Forestry Tables en Forestry Benches. In samenwerking met Staatsbosbeheer ontwikkelde Weltevree deze mooie buitensets. Bij een aantal woningen staat er ook een Outdooroven bij, zodat je tijdens je vakantie je eigen pizza's kunt bakken in deze houtgestookte oven! Dat is echt een feestje!

Boek hier je vakantie in een van de Staatsbosbeheer Buitenleven woningen met Dutchtub.
Samenwerkingen
Samenwerkingen
Samenwerkingen

'de Specht' in Sleen, boek hier >>'de Specht' in Sleen, boek hier >>
't Blauwe Bos' in Haule, boek hier>>'t Blauwe Bos' in Haule, boek hier>>
'Hoens Huusie' in Kalenberg, boek hier>>'Hoens Huusie' in Kalenberg, boek hier>>
't Schot' in Ijhorst, boek hier>>'t Schot' in Ijhorst, boek hier>>

Gränsfors Bruks

Gränsfors Bruks vervaardigt bijlen sinds 1902 en koevoeten sinds 1942. In samenwerking met de smeden van Gränsfors Bruks en vormgever Hans Erik Persson heeft Gränsfors Bruks bijlen ontwikkeld met een techniek, vorm en functie gebaseerd op kennis van toen, aangepast aan het kleinschalige gebruik van nu.

Floris Schoonderbeek ontwikkelde samen met Gränsfors de Axechair, het 'bijlenstoeltje'. 

www.gransfors.com
Samenwerkingen

Koninklijke Tichelaar Makkum

Koninklijke Tichelaar Makkum is het oudste bedrijf in Nederland. In de loop der eeuwen is een onschatbare bron van keramische kennis en kunde opgebouwd en van generatie op generatie doorgegeven. Uiteenlopende toepassingsgebieden - van handgevormde tegels en geglazuurde dakpannen tot fijn beschilderde vazen en delicate restauratieprojecten - leveren een brede, en soms bijzonder specialistische vakkennis.

Weltevree past de technische expertise van Makkum toe in de ontwikkeling en productie van de tegels voor de Tilestove big en small. 

www.tichelaar.nl
Samenwerkingen

Samenwerkingen

Loading...